CRISPY CHILI-OLIE WORKSHOP â Nooit meer doorsnee, want met een zelfgemaakte pot crispy chili-olie op de plank is het leven altijd jarig, fluit elke vogel je toe en sta je nooit meer in de file, alleen op eindeloze zomerdagen voor ijsjes en koffie in de zon, als je je agenda expres bent vergeten en de rij een godsgeschenk is. Ja echt, zĂł chill is een eigen stash van dit pittige spul.Daarom kun je op 16 april een workshop volgen bij de @kookboekhandel in Amsterdam van Spice First en Trouble & Spice.
We geven je alle know how die je nodig hebt om met je eigen specerijen- en chiliblend te experimenteren zodat je zelf een chili-olie maakt die past bij jouw lievelingsgerechten.Want echt, niets is zo loyaal als zelfgemaakte crispy chili-olie. Zelfs als het even tegenzit fleurt een drizzle hier of daar je kant-en-klare dumplings op. Het is je redder in nood als er alleen nog erwtjes in de vriezer liggen, maar je kunt er evengoed een chic diner voor vrienden mee optuigen. Doe het over je pizza, je hummus en labneh, stamp, je burger, je roomijs (als je durft), je omelet, maak er dressings mee of geef een kom dampende (noedel)soep meer swung.
âŹ55 inclusief je eigen chili crisp & een lekkere vega maaltijd